Holistisch Diëtist

 

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van Hippocrates zijn lijfspreuk: ‘Let food be thy medicine and medicine be thy food’. Dit vind ik de makkelijkste manier om te omschrijven wat ik doe. Samen bekijken we je voedingspatroon, levensstijl en eventuele stressfactoren, om van daaruit een plan te maken naar een gezonder en duurzame manier van leven. Het is mogelijk met (kleine) aanpassingen grote sprongen in de goede richting te zetten wat betreft jouw gezondheid, energie huishouding, mentale gesteldheid en in je eigen omgeving.

Dag 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s